Yaşam

Yeni kitaplar okuyucularınızı bekliyor.

Özel içerik

Bu hafta raflarda yerini alan yeni kitaplardan biri… Okurlarını bekleyen kitaplara bakmaya vaktiniz olmadıysa sizi hemen öneri listemize alalım.

İyi okumalar dileriz…

Sıfır Atık Hareketi

Ülkemize ve gelecek nesillerimize temiz ve korunaklı bir dünya bırakmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

S sayfa: 288

Bir Ağacın Günlüğü

Bir Ağacın Günlüğü doğayı, dünyayı ve insanı farklı bir bakış açısıyla ve dokunaklı bir dille ele alan eşsiz bir eser… Baştan sona bir ağacın diliyle aktarılan bu mısralar, okuyan herkesi değiştiren ve doğaya yeni bir gözle bakmayı öğreten bir tılsım.

Sayfa: 168

Acele için Astrofizik

Tyson, evrenimizin hikayesini on iki kısa bölümde harika bir şekilde anlatıyor. Kitabı tek seferde bitireceksiniz.

Sayfa: 168

Mutluluğu Sende Bulan Senindir

Dünyaca ünlü yazar Hakan Mengüç’ün Türkçe sekiz kitabı bulunmaktadır. Besteci ve müzisyen Mengüç’ün kitapları 11 dile çevrildi.

Sayfa: 184

Bildiğin Gibi Değil

Ekonomiden tarıma, eğitimden sağlığa, savunma sanayinden OSB’lere… Kaynaklardan edinilen bilgilerin sohbet formatında aktarıldığı Bildiğiniz Gibi Değil, farkındalığınızı artırmayı amaçlıyor.

Sayfa: 184

Bir kadın

Ernaux, küçük bir Normandiya kasabasının banliyösünde doğan ve annesini hafızasını yerle bir eden bir hastalık nedeniyle kaybettikten sonra Paris’in banliyölerindeki bir hastanenin geriatri koğuşunda ölen gerçek hanımefendinin portresini yapmaya çalışır. , zihinsel ve fiziksel bütünlük ve onu olduğu gibi resmeder.

Sayfa: 64

Kayıp Dilin Hikayeleri

Kamil Yeşil’in öykülerinde yavaş yavaş absürde varan bir ironi var. Bu da hikayesi için net bir yapı ve stil oluşturur. Çalışmaları saf ressamların ip yürüyüşünü andırıyor. Tüm gücünü saflığından, açıklığından, iyi niyetinden, sevgisinden ve temiz yüreğinden alıyor. Bu çocukça bir tavır ama on ikiye vurunca insanın içini acıtan bir tavır.

Sayfa: 88

Açıklamalı Bilinç Haritası

Çok satan yazarın en ünlü eseri olan Bilinç Haritası’nın erişilebilir bir keşfi, okuyucuların şifayı ve aşkınlığı deneyimlemelerine yardımcı oluyor. Hepimiz bir bilinç düzeyiyle, bilincin engin alanı içinde enerjisel bir frekansla doğarız. Ve Bilinç Haritası ile insan bilincinin tüm spektrumunu anlayabiliriz.

Sayfa: 168

Bilime Neden Güvenmeliyiz?

Profesör Naomi Oreskes, Neden Bilime Güvenmeliyiz? Kitabında bilimsel bulguların ne zaman ve neden güvenli olduğu sorularına net ve ikna edici cevaplar veriyor. Bilime imanın esaslarını çok akıcı bir dille anlatıyor; tezini, bilimin yaşamlarımız için kritik olan problemler üzerinde nasıl çalışması ve çalışmaması gerektiğine dair canlı örneklerle sunuyor. Bu kitapta okuyucular, bilim adamlarının bir yöntemine veya niteliklerine değil, kolektif bir çaba olarak bilimin karakterine dayanan bilimsel konsensüsün güvenilirliğinin sağlam bir savunmasına tanık olacaklar.

Sayfa: 336

Kitap sayfası için link:

[email protected]

guneysinir-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu